Preguntes Freqüents

Dubtes sobre el joc

No, no és un room escape de terror, tot i que hi pot haver moments de tensió derivats de l’ambientació.


Si, el joc té prou espai com per a poder-se moure amb llibertat, a més en cas d’ansietat els jugadors trobaran uns polsadors d’emergència per sortir en qualsevol moment.


I tant, el room escape està pensat per persones experimentades i novells. En cas de no poder avançar en el joc, sempre es poden demanar pistes.


La prova en si, està pensada per superar-la en 80 minuts. S’ha de tenir en compte però que es destinaran 10 minuts abans a començar el joc i 10 més post joc.


En Català, Castella i estem treballant per fer la versió en Anglès.


El room escape està pensat perquè el realitzin majors de 18 anys i sense límit d’edat. És per això, que si teniu pensat venir, us recomanem tenir 18 anys mínim degut que el joc conté moments de tensió i suspens. De totes maneres si encara voleu participar-hi, heu de saber que l’edat mínima d’entrada és de 12 anys i fins als 17 hauran d’anar acompanyats d’un major d’edat durant el joc.

 

Dubtes sobre l’organització dels equips

Els equips hauran d’estar formats entre 2-6 persones màxim. Si fóssiu més, hauríeu de reservar dues sessions per separat. La raó principal és que en tractar-se d’un joc de treball en equip el fet de ser més jugadors faria que algun d’ells no tindria oportunitat de realitzar suficients enigmes, d’aquesta manera aconseguim que tothom pugui participar.

 

Dubte en la reserva

  • – 2 persones= 68€ (34€/pers)
  • – 3 persones= 75€ (25€/pers)
  • – 4 persones= 80€ (20€/pers)
  • – 5 persones= 90€ (18€/pers)
  • – 6 persones= 102€ (17€/pers)
  • – 7 persones= 119€ (17€/pers)
    • Les tarifes són las mateixes per adults i nens.

Entrant a l’apartat de reserva, a la nostra pàgina web (Reserva) on podreu seleccionar el dia i la franja horària en la qual voleu venir ( entre les 10:00H i les 22:00H) dividit en torns de 2 hores entre ells. Allà haureu d’introduir les dades personals i seleccionar el nombre de jugadors del vostre equip, finalment per acabar el tràmit se us redirigirà a una plataforma de pagament del banc de Sabadell per a realitzar la reserva. Un cop finalitzat el pagament rebreu un correu de confirmació de la reserva.


No, l’única via per realitzar reserves és a través de la nostra pàgina web (Reserva), aquesta resulta l’opció més àgil per organitzar reserves i saber en tot moment quins horaris hi ha disponibles.


Si, sempre que sigui com a mínim 72h abans de l’hora que teníeu reservada i haurà de ser via e-mail o per telèfon.


Sempre que no supereu el número màxim de 6 participants, no hi ha cap problema. Les persones que es vulguin afegir a l’equip hauran de realitzar el pagament en efectiu un cop finalitzada l’activitat.


No, tan sols haureu de recordar la vostra paraula clau que vosaltres mateixos haureu escollit en el moment de la reserva.


La puntualitat és molt important per a nosaltres, ja que disposem d’un sistema de reserves programades i els retards perjudicarien els altres grups. A Virus però deixem 10 minuts de marge, una vegada superats començarà un temps de descompte i es restarà al temps de realització del escape fins als 30 minuts, al passar el temps la reserva quedarà cancel·lada.


No passa res, les reserves no són nominals, tan sols heu de trobar algú que el substitueixi!

 

Altres dubtes

Envia un correu electrònic a info@virusroomescape.com i et contestarem el més aviat possible!

Room Escape Arenys de Mar